Nöbetçi Vekil" Uygulamasında İlginç İstek

Son Güncelleme:

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, 'Nöbetçi vekil' uygulaması kapsamında Trabzon'da halkın taleplerini ve sorunlarını dinledi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, 'Nöbetçi vekil' uygulaması kapsamında Trabzon'da halkın taleplerini ve sorunlarını dinledi.


Vatandaşların taleplerini not alan Köseoğlu, kendisinden ricada bulunan bir gencin de isteğini kırmayarak Elazığ'dan telefonla kız istedi.


Köseoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların dertlerine ortak olmaya çalıştıklarını söyledi.


Trabzon'da başlattıkları bu uygulamanın birçok kesim tarafından dikkatle takip edildiğini ifade eden Köseoğlu, "Zaten çok güzel bir ilgi de var. Ben alanda da bunu görüyorum. Burada da bunu hissediyoruz. Elimizden geldiğince vatandaşın her sorununu dinleyerek, hem kayıt altına alıyoruz hem de bir kısmını burada çözüme kavuşturuyoruz. Bir kısmını da ileride çözeceğimizi ifade ediyoruz." dedi.


Köseoğlu, bir gazetecinin, 'nöbetçi vekillik sırasında iş taleplerinin aksine ilginç bir taleple karşılaştınız mı' sorusu üzerine ise "Bir gencimiz geldi. Kız istemek için. Sevdiği kızın babası kızı vermiyormuş. Elazığ'dan kendisi de iyi bir AK Partili. Telefon ile aradık babayı ikna ettik." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA