Nusaybin'den Dönen Özel Harekatçılar Elazığ'da Dualarla Karşılandı

Son Güncelleme:

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyona katılan Elazığ Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü personeli, görevi tamamlayıp döndükleri Elazığ'da kurban kesilerek, dualarla karşılandı.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyona katılan Elazığ Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü personeli, görevi tamamlayıp döndükleri Elazığ'da kurban kesilerek, dualarla karşılandı.


Mardin'in 14 Mart'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilen, hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için düzenlenen operasyonlara Elazığ Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'den de geçici görevle personel gönderildi.


Nusaybin'deki operasyonların tamamlanmasının ardından özel harekat polisleri görev yaptıkları Elazığ'a dönüşünde törenle karşılandı. Karşılama törenine, Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek ile yardımcıları, şube müdürleri ile emniyet personeli katıldı.


Karşılamada kurban kesilirken, dualar edildi.


- Elazığ

Kaynak: DHA