Otmobilin Çarptığı Köpeği Kurtarmak İçin Seferber Oldular

Son Güncelleme:

İzmit kent merkezinde otomobilin çarpmasıyla ayakları kırılan sokak köpeğini kurtarmak için çevredekiler seferber oldu.

İzmit kent merkezinde otomobilin çarpmasıyla ayakları kırılan sokak köpeğini kurtarmak için çevredekiler seferber oldu. Yaralı köpeği hayvan barınağındaki veterinere teslim eden hayvanseverler, kaçan sürücüye tepki gösterdi.


Olay Yeni Cuma Parkı'ndaki otobüs durağının önünde meydana geldi. Yolun karşısına yürüyen köpeğe hızla gelen bir otomobil çarptı. Otomobilin sürücüsü olayı farketmesine rağmen durmayıp hızla uzaklaşırken, çevredekiler kıvranan yavru köpeğin yanına koştu.


Zabıta ekiplerinden de yardım isteyen vatandaşlar ayaklarının kırıldığı anlaşılan köpeği yol kenarına alırken, Alikahya Semti'ndeki Büyükşehir Belediyesi'ne ait hayvan barınağından da veteriner ve araç istendi. Yaklaşım yarım saat sonra barınaktan gelen ekipler köpeğe ilk müdehalesi burada yaptıktan sonra tedavi için barınağa götürdü.


Köpeğin acı içinde çırpınışlarını ve görevlilerin müdahalesini büyük bir üzüntüyle izleyen vatandaşlar, kaçan sürücüye de büyük tepki gösterdi. - Kocaeli/ İzmit

Kaynak: DHA