Özelleştirme Tarihinin Açıklanmasına Yatağan İşçilerinden Tepki (4)

Son Güncelleme:

Yatağan VE MİLAS'TAKİ EYLEMLER SON BULDU Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, özelleştirme karşıtı eylemler yapan işçiler, ikinci kez kapattıkları Yatağan- Milas karayolu'nu 2 saat sonra ulaşıma açtı.

Yatağan VE MİLAS'TAKİ EYLEMLER SON BULDU


Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, özelleştirme karşıtı eylemler yapan işçiler, ikinci kez kapattıkları Yatağan- Milas karayolu'nu 2 saat sonra ulaşıma açtı. Yaklaşık 200 işçi, Yatağan Termik Santrali önündeki direniş çadırlarına döndü.


Yatağan'daki işçilere destek olmak için Yeniköy Termik Santrali'ne giden ve Milas- Ören Karayolu'nun trafiğe kapatan Güney Linyit Sahası Türkiye Kömür İşletmeleri, Yeniköy ve Kemerköy elektrik üretim santralleri işçileri de yaklaşık 45 dakika sonra, yolu tekrar ulaşıma açtı. Buradaki işçiler, ardından sessizce dağıldı.

Kaynak: DHA