Raylı Sistem'den 'Durak' Uyarısı
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından raylı sistemi kullanacak olan vatandaşlara durak uyarısında bulunuldu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından raylı sistemi kullanacak olan vatandaşlara durak uyarısında bulunuldu.
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan durak uyarısı şu şekilde:
"Erciyes Üniversitesi-Sivas Caddesi güzergahında sürdürülen elektrik hattı çalışması nedeniyle raylı sistem seferleri 28-29 Aralık günlerinde kesintili olarak devam edecek.
Yapılan düzenlemeye göre 28 Aralık Cumartesi günü raylı sistem seferleri 06.00-16.00 saatleri arasında Organize Sanayi Bölgesi-Alparslan durakları arasında yapılacak.
29 Aralık Pazar günü de seferler, 06.00-17.00 saatleri arasında Organize Sanayi Bölgesi-Alparslan durakları arasında gerçekleştirilecek.
Belirtilen saatler dışında kalan seferler ise normal şekliyle Organize Sanayi Bölgesi-Doğu Garajı arasında devam edecek.
Bu süre zarfında tramvayla yolculuk yapacak vatandaşlar, Alparslan durağından sonrası için alternatif ulaşım araçlarını kullanacaklar." - KAYSERİ