Renault'tan Dizel Ekonomisiyle Yeni Lüks Model

Son Güncelleme:

Renault'nun lüks sınıftaki yeni aracı Talisman, mart ayı başından itibaren Türkiye'de de satışa sunuluyor. 100 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak Talisman'ın hedefi ise, D sınıfında "podyum" görmek.

Geliştirilme ve üretim aşamalarında, Renault- Nissan ittifakı ile Daimler Grubu'nun işbirliği yaptığı yeni Renault Talisman, Türkiye yollarına çıkıyor. Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, geçen yıl 72 bin 600 adet D sınıfı sedan satıldığını hatırlatırken, fiyat ve özellikler açısından rekabetçi olacaklarını kaydetti. Talisman ile bu yıl hedeflerinin, "podyum" olacağını kaydeden Aybar, "Podyumu hedefliyoruz. Filolar için görüşmelerimiz var, ancak bu aracın, özellikle perakende müşterileri tarafından tercih edileceğini tahmin ediyoruz. Satışa çıkmadan 30'un üzerinde talep aldık" dedi.

SADECE DİZEL

Geniş iç mekanı ve orta konsoldaki tablet benzeri ekranıyla dikkat çeken Talisman, Türkiye'de sadece dizel motor seçenekleriyle satılacak. 1.5 lt (110 HP) ve 1.6 lt (130 ve 160 HP) dizel motorları bulunan Talisman, 1.5 lt dışında diğer seçeneklerde otomatik vitesle alınabiliyor. 1.5 lt motorun EDC seçeneği ise yılın ikinci yarısında olacak. "Touch" ve "Icon" donanım paketleriyle satılacak Talisman'ın donanım listesi ise bir hayli uzun. (Kaynak:Milliyet)

Kaynak: Haberler.Com