Salihli Ak Parti, Engelliler Haftasını Kutladı

Son Güncelleme:

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul "Engelliler Haftası" dolayısıyla yaptığı açıklamada "Engelli olmak kimsenin kendi tercihi değildir."

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul "Engelliler Haftası" dolayısıyla yaptığı açıklamada "Engelli olmak kimsenin kendi tercihi değildir. Bizlerde engelli bir insan olabileceğimiz gibi ailemizden engelli insanların olabilmesi her zaman mümkündür" dedi.


Dünyada önemli gün ve haftaların çeşitli etkinliklerle kutlanmakta olduğunu ifade eden Ak Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul


"İçinde bulunduğumuz hafta da Engelliler Haftasıdır. Bilindiği üzere ülke nüfusumuzun yüzde 12,23'lük bir kesimini özürlü vatandaşlarımız oluşturmaktadır. Bu oran yaklaşık olarak 8,5 milyon vatandaşımızı kapsamaktadır. Bununla birlikte Partimiz, özürlü vatandaşlarımıza sayısal ve oransal olarak değil, hizmet merkezli sorumluluğunun bir gereği olarak kucak açmakta ve ilgi duymaktadır. Partimiz, İnsanı yeryüzündeki en değerli varlık olarak görmekte ve bu felsefe istikametinde toplumsal meselelere el atmakta ve çözümler üretmektedir. AK Parti olarak özürlü vatandaşlarımıza yönelik duyarlılığımız işte bu yüzden hat safhada bulunmaktadır" dedi.


(ES-OND


10.05.2012 15: 27: 49


TSI


NNNN - MANİSA

Kaynak: İHA