Şanlıurfa'da 15 Bin Kişinin Üst Araması Yapıldı

Son Güncelleme:

Şanlıurfa'da polisler tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 15 bin 956 kişinin üst araması yapıldı. Denetimler sonucunda 12 aranan şahıs yakalanırken, 4 tabanca ve bir miktar narkotik madde ele geçirildi. Ayrıca, 47 araca trafik kurallarını ihlal etmekten idari para cezası kesildi.

Bir günde 15 bin kişinin üst aramasını yaptılar

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da polisler tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 15 bin 956 kişinin üst aramasını yapan ekipler, 12 aranan şahsı yakalayarak, 4 tabanca ve bir miktar narkotik madde ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı bir asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada 15 bin 956 şahıs, 2 bin 855 adet araç, 260 adet motosikletin kontrolü gerçekleştirildi. Denetimlerde aralarında yasadışı bahis suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir şahsın da bulunduğu çeşitli suçlardan aranan 11 şahıs yakalandı. Denetimlerde ayrıca 4 adet ruhsatsız tabanca, 880 gram narkotik madde ele geçirildi. Toplam 47 araca da trafik kurallarını ihlal etmekten idari para cezası kesildi.

Kaynak: İHA