Şanlıurfa Spor Lisesi, Köy Okullarını Yeşillendiriyor

Son Güncelleme:

Şanlıurfa Spor Lisesi öğrencileri Ortaikizce köyü ilkokulu bahçesine çam ve akasyalardan oluşan 150 ağaç dikerek örnek bir çalışma sergiledi.

Şanlıurfa Spor Lisesi 11 - A sınıfı öğrencileri tarafından başlatılan "Yeşil Gözlü Ceylanların Diyarı Yeşilsiz Kalmasın" projesi kapsamında il merkezine 65 kilometre mesafede bulunan Ortaikizce köyü ilkokulu bahçesine çam ve akasyalardan oluşan 150 ağaç dikildi.

Ağaç dikme etkinliğine Milli Eğitim Şube Müdürü Hadi Bedir, Spor Lisesi Müdürü İsmail Kaya, Güzel Sanatlar Müdürü Ahmet Demir, Spor Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri katıldı.

Proje hakkında bilgi veren Spor Lisesi Müdürü İsmail Kaya, "Görev yaptığım tüm okullarda bu projeyi öğrencilerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu projede amaç, öğrencilerimizde ağaçlandırma bilincini geliştirmek özellikle köylerde yaşayan çocuklarla tanışma onlarla çeşitli paylaşımlarda bulunmayı hedeflediğini söyleyerek kampanyaya destek veren Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum" dedi .

Ayrıca Spor Lisesi öğrencileri de ağaçlandırma çalışması için gittikleri Ortaikizce köyü ilkokulu'nun öğrencilerini yanlarında götürdükleri kırtasiye malzemeleri türündeki hediyelerle köy okuyan öğrencileri sevindirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci