Saraçhane'de kaldırım taşlarını söken eylemciler kamerada

Son Güncelleme:

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Taksim'e girişlerin yasak olduğu sırada Saraçhane'de toplanan grup üyeleri, polisin uyarılarına rağmen dağılmayarak kaldırım taşlarını sökerek polise atmaya çalıştı. Bazı eylemciler ise etraftan taş topladı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Saraçhane'de kaldırım taşlarını söken eylemciler kamerada

İSTANBUL - Saraçhane'den Taksim'e yürümeye çalışan ve polis ekiplerinin uyarılarını dikkate almayan grup üyelerinin, polise atmak için kaldırım taşını söktüğü anlar kameraya yansıdı.

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kısıtlama tedbirleri çerçevesinde Taksim'e girişler yasakladı. Yasağa rağmen Saraçhane'de toplanan kalabalık grup, polisin uyarılarına rağmen dağılmadı. Bu sırada gruptakilerden bazıları, polise atmak için kaldırım taşlarını sökerek parçaladı. Eylemcilerden bazılarının ise etraftan taş topladığı görüldü. O anlar ise kameraya böyle yansıdı.

Kaynak: İHA