Sefirilere Hoşgeldin

Son Güncelleme:

Göreve Yeni Başlayan Kadın Büyükelçiler ve Sefireler, Kadın ve Gençlik Platformu Derneği Başkanı Akbay'ın Evinde Verilen Partide Bir Araya Geldi.

Göreve yeni başlayan kadın büyükelçiler ve sefireler, Kadın ve Gençlik Platformu Derneği Başkanı Akbay’ın evinde verilen partide bir araya geldi.


KADIN ve Gençlik Platformu Derneği Başkanı Rüveyde Akbay, Ankara’da göreve yeni başlayan ve görev süreleri dolan büyükelçi ve sefireler için bir parti verdi. Akbay’ın Çankaya’daki dubleks konutunda gerçekleşen davete, Zeynep Babacan, Songül Çağlayan, Gülten Günay, Ferda Paksüt, Olcay Köksal, Şenay Dağlı, Mine Aygün’ün yanı sıra çok sayıda sefire ve Ankara sosyal hayatının önde gelen isimleri katıldı.


Sıcak Atmosfer


Davet, Rüveyde Akbay’ın Ankara’da göreve başlayan Yeni Zelanda Büyükelçisi Andrea Smith, Danimarka Sefiresi Anne Mikkelsen ve ülkemize yeni gelen sefirelere “Hoş geldiniz” demesiyle başladı. Rüveyda Akbay, bir kadın derneği olarak onları büyükelçi olarak görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, onlara küçük birer de hediye verdi. Büyükelçi ve sefireler de Türkiye’de böylesine sıcak bir atmosferde karşılanmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler.

Kaynak: DHA