Seydişehir Son Maçında Mağlup Oldu

Son Güncelleme:

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı son maçında Türkiye Voleybol Federasyonu Lisesi'ne 3-0 yenildi.

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı Son Maçında Mağlup Oldu

2. Lig Erkek Voleybol Liginin Konya Bölgesi tek temsilcisi olarak B Grubunda mücadele veren Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı son maçında Türkiye Voleybol Federasyonu Lisesi'ne 3-0 yenildi.


Seydişehir Atatürk Spor Salonu'nda  yapılan karşılaşmanın 1. setinde 16-25 mağlup olan Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı, maçın ikinci setinde demoralize olarak 20-25 yenilgiyle bitirdi, başa baş geçen 3. seti ise son anda verdiği sayılarla 23-25 kaybetti. Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı aldığı bu mağlubiyete rağmen grubunda 3. sırada yer alarak iddiasını sürdürüyor.


Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı  bundan sonraki maçını ise  22.12.2011 Pazar Günü saat 14.00'de Melikgazi Belediyesi'yle Kayseri Atatürk Spor Salonunda oynayacak.


FUTBOL TAKIMI MUTSUZ DÖNDÜ

.

1.Amatör Küme B Grubunda oynayan Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı ise Yeni Emirgazi Belediyespor ile oynadığı son karşılaşmadan 4-1 mağlup ayrıldı.


Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı önümüzdeki hafta maçını 22.11.2012 Pazar Günü Saat 13.00'te Bozkırda Bozkır Gençlerbirliği ile oynayacak.

Kaynak: Bültenler