Şişli'de, Silahlı ve Bıçaklı Kavgada 5 Kişi Yaralandı
Ayazağa'da telefon alım satım meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi silahla, 1 kişi bıçakla, 3 kişi de darp edilmeleri sonucunda yaralandı.
Olay, 20.30 sıralarında Ayazağa Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, sokakta cep telefonu satıcısı ile müşteri arasında başlayan kavga, aynı sokak üzerindeki kahvehaneye de sıçradı. Telefon satıcısını darp eden bir grup, satıcının yakınları ve arkadaşlarının olaya dahil olması üzerine kıraathaneye sığındı.
Cep telefonu satıcısının yakınlarından biri rastgele ateş etmeye başladı. Kavga sırasında 1 kişi tabancayla sol baldırından vurularak yaralandı. Sopa ve bıçakların da kullanıldığı olayda, bölgeye sevk edilen polis yetersiz kalınca çevik kuvvet timleri Ayazağa'ya hareket etti.
Bu sırada çok sayıda resmi ve sivil polis olayları kontrol altına almayı başardı. Kavgada 1 kişi silahla, 1 kişi bıçakla, 3 kişi de darp edilmeleri sonucunda yaralandı. Kızgın kalabalık yüzünden kahvehane de kalan yaralılar bir süre içerden alınamadı.
Polisin kontrolü ele geçirmesinin ardından yaralılar ambulanslara alınarak Şişli Etfal ve Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastaneleri'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çevik kuvvet ekipleri olayların büyümemesi için çevrede güvenlik önlemi aldı. Kavga nedeniyle maddi hasarın meydana geldiği kahvehanede, polis ekipleri incelemelerde bulundu.