Sivasspor, TÜMOSAN Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak

Son Güncelleme:

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma, Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak ve hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Sivasspor, ligdeki son 14 maçta 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 15 puan topladı. Emrah Başsan sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Rey Manaj ve Caner Osmanpaşa ise ceza sınırında yer alıyor. Sivasspor, Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Konya'ya hareket edecek.

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında yarın deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaşacak.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada, hakem Tugay Kaan Numanoğlu görev yapacak.

Ligde geride kalan 14 haftada 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşayan kırmızı-beyazlı ekip 15 puan topladı.

Sivasspor'da, Konyaspor maçı öncesinde Emrah Başsan'ın sakatlığı bulunuyor.

Süper Lig'de bu sezon üçer sarı kart gören forvet Rey Manaj ve defans oyuncusu Caner Osmanpaşa, yarınki karşılaşma öncesi ceza sınırında yer alıyor.

Sivas temsilcisi bugün yapacağı antrenmanın ardından Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Konya'ya hareket edecek.

Kaynak: AA