Su Servis Aracı Kamyona Arkadan Çarptı: 1 Ağır 2 Yaralı

Son Güncelleme:

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHAKüçükçekmece'de su servisi yapan bir minibüs yol kenarında park halinde bulunan kamyona arkadan çarptı.

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER/ İstanbul DHA


Küçükçekmece'de su servisi yapan bir minibüs yol kenarında park halinde bulunan kamyona arkadan çarptı. Minibüs içinde sıkışan bir kişi ağır yaralanırken bir kişide başından yaralandı.


Kaza 00.50 sıralarında Bahariye Caddesi üzerinde meydana geldi. Şaban Ak yönetimindeki su taşıyan 77 ED 597 plakalı minibüs Topkapı istikametinde ilerlerken henüz bilinmeyen bir nedenle yol kenarında park halinde bulunan 05 FN 229 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Erol Ekşisu isimli bir kişi araç içinde sıkışarak ağır yaralandı. Araç içinde bulunan diğer yolcu Cemil Aksu ise başından yaralanırken sürücü Şaban Ak kazayı yara almadan atlattı. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine tedbir amaçlı itfaiye istendi.


ARAÇTA SIKIŞAN YARALIYI SAĞLIK EKİPLERİ ÇIKARDI


Kısa sürede kaza mahalline gelen sağlık ekipleri araçta sıkışan Erol Ekşisu'yu bulunduğu yerden çıkararak ambulansa aldı. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken, ağır yaralanan Erol Ekşisu İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay nedeni ile caddenin Topkapı yönünde uzun araç kuyruğu oluştu. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA