Uygulamayı yükle! YÜKLE

Şüpheli Otomobil Panik Yarattı

Son Güncelleme:

Recep DEMİRCİ Erzincan, (DHA) - Erzincan'da bir kahvenin önünde duran plakasız otomobil polisi alarma geçirdi.

Recep DEMİRCİ Erzincan, (DHA) - Erzincan'da bir kahvenin önünde duran plakasız otomobil polisi alarma geçirdi. Bomba yüklü olma ihtimaline karşın otomobil, bomba imha uzmanı tarafından incelendikten sonra parka çekildi.


Kızılay Mahallesi'nde bir kahvenin önünde 4 gündür duran plakasız otomobil kahveyi işletenlerin ve müşterilerin dikkatini çekti. Polise haber verilmesi üzerine otomobilin çalınmış olma ihtimaline karşın önce hırsızlık masası ekipleri, ardından da bomba ihtimaline karşı bomba imha uzmanı geldi. Sultan Melik caddesi ile 1029 nolu sokağın kesiştiği bölge polis tarafından trafiğe kapatılırken, vatandaşlar da bölgeden uzaklaştırıldı.


Jammer cihazı ile yaklaşan ve otomobilin camını kırarak kapılarını açan bomba imha uzmanı, yaklaşık yarım saat araştırma yaptı. Yapılan inceleme ve araştırmada herhangi bir bulguya rastlanılmadı. Otomobilin 6 kişi üzerine kayıtlı olduğu ve 2008 yılında trafikten men edildiği belirlendi. Bunun üzerine otomobil çekiciyle yediemin parkına götürüldü.


(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA