Tamir Etmek İçin Durduğu Aracının Başında Hayatını Kaybetti

Son Güncelleme:

Bursa'da bozulan aracını tamir etmek için yol kenarında duran Mustafa Turçer(69), aracını tamir etmek isterken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Bursa'da bozulan aracını tamir etmek için yol kenarında duran Mustafa Turçer(69), aracını tamir etmek isterken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.


Olay, Merkez Nilüfer İlçesi Küçük Sanayi Metro İstasyonu'nun önünde meydana geldi. Sabah


06.00 sıralarında yerde yatan bir kişinin olduğu ihbarını alan polis ekipleri Mustafa Tuncer'in cansız bedeniyle karşılaştı. Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis ekipleri, Tuncer'in kendisine ait


16 FU 563 plakalı aracıyla


Küçük Sanayi Metro İstasyonu durağında bozulan aracını tamir etmek için indiği sırada yere yığılarak kaldığını öğrendi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaptıkları kontrollerden sonra yaşlı adamın kalp krizinden ölmüş olduğunu söyledi.


Olay yeri inceleme ekipleri her ihtimale karşın incelemelerde bulunurken, Polis ekipleri Tuncer'in yakınlarına ulaşmaya çalıştı.


(AÇ-


07.05.2012 08: 42: 34


TSI


NNNN - BURSA

Kaynak: İHA