Tanzanya Arıcılık Heyetinden Düzce Valisi Yılmaz'a Ziyaret

Son Güncelleme:

Türkiye'de yapılan arıcılık faaliyetlerini incelemek üzere Düzce'ye gelen heyet, Düzce Valisi Yılmaz'ı ziyaret etti

Arıcılık faaliyetlerini incelemek üzere Düzce'ye gelen Tanzanya arıcılık heyeti, Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ı ziyaret etti.


Türkiye Arıcılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Kaba, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Harun Kabaoğlu ile Yılmaz'ı ziyaret eden heyet, çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentin doğal bitki örtüsünün arıcılık faaliyetlerine çok elverişli olduğunu söyledi.


Heyete ziyaret dolayısıyla Düzce'yi tanıtan ürünlerin yer aldığı çanta hediye edildi.


Bal Dolum Merkezi, Kaynaşlı Ana Arı Üretim Merkezi, Düzce Üniversitesi Arıcılık Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi (DAGEM) ve Topuk Yaylası'nda incelemelerde bulunan heyet, daha sonra kentten ayrıldı. - Düzce

Kaynak: AA