Tarsus İdmanyurdu Ligde de Başarılı Olmak İstiyor

Son Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'u eleyen, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta son sırada bulunan Tarsus İdmanyurdu, ligde de kötü gidişin son vermek istiyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'u penaltı atışlarında 4-3 yenerek eleyen, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta son sırada bulunan Tarsus İdmanyurdu'nda sevinç yaşanıyor.


Kulüp başkanı İsmail Akdağcık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maç öncesi kimsenin böyle bir sonucu beklemediğini ancak takım olarak disiplinli şekilde mücadele ettiklerini söyledi.


Futbolda böyle sürpriz sonuçlar olabileceğini belirten Akdağcık, "Süper Lig takımı olan Çaykur Rizespor karşısında çok iyi mücadele ettik. Çaykur Rizespor'u eleyerek övünülecek bir başarı elde ettik ancak bizim için önemli olan 2. Lig Beyaz Grup'ta da başarıyı yakalamak" dedi.


Ligde sıkıntılı günler geçirdiklerini, kupadaki galibiyetle moral bulduklarını ifade eden Akdağcık, "Umuyorum bu sonuç bize lig maçlarımızda da olumlu yansır. Daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.


Akdağcık, bu hafta deplasmanda Konya Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacaklarını ve kupada elde ettikleri başarıyı bu deplasman maçından da puan yazda puanlar alarak devam ettirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi. - Mersin

Kaynak: AA