Tartıştığı Kişiyi Emniyetin Önüne Götürüp Öldürdü

Son Güncelleme:

Ordu'da M.T. isimli kişi, daha önceden aralarında husumet bulunan Halil Sarı'yı otomobiliyle İl Emniyet Müdürlüğü binasının önüne götürüp vurdu.

Olay dün gece Ordu'nun Altınordu İlçesi Akyazı Mahallesi'ndeki İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde meydana geldi. M.T. isimli kişi aralarında daha önceden husumet bulunan ve kuaförlük yapan Halil Sarı ile tartıştı.

OTOMOBİLİYLE EMNİYET BİNASININ ÖNÜNE GÖTÜRDÜ

Daha sonra da Halil Sarı'yı 52 FP 863 plakalı otomobile bindirerek Ordu İl Emniyet Müdürlüğü binası önüne götürdü.

KAFASINA VE KARNINA ATEŞ ETTİ

Park halindeki otomobilin içinde tartışma burada da devam ederken M.T. üzerinde taşıdığı tabanca ile Halil Sarı'nın kafasına ve karnına ateş açtı. Emniyet Müdürlüğü binası önündeki nöbetçi polis silah sesi üzerine otomobilin yanına yaklaşıp M.T.'ye 'teslim ol' çağrısında bulundu. Teslim olmak istediğini söyleyen M.T. silahını bırakarak nöbetçi polis tarafından yere yatırılıp kelepçelenerek gözaltına alındı.

KURTARILAMADI

Halil Sarı ise kaldırıldığı Ordu Devlet Hastanesi'nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Savcılık cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA