Türk Telekom, Boran Güler'in sözleşmesini 1 yıl uzattı
Son Güncelleme:
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi takımlarından Türk Telekom, genç oyun kurucu Boran Güler'in sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Kulüp, geçtiğimiz sezon başarılı performans sergileyen Güler ile yeni bir yıllık sözleşme imzaladı. Türk Telekom, transfer döneminde birçok oyuncuyu kadrosuna katarken, aynı zamanda tecrübeli oyun kurucu Mehmet Yağmur'un da sözleşmesini uzattı.
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Türk Telekom, 21 yaşındaki oyun kurucu Boran Güler'in sözleşmesini 1 yıl uzattı.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Boran Güler 1 yıl daha Türk Telekom'da. Geçtiğimiz sezon hem takımı hem de Ankara basketbolu için 2 numaralı formasını terleten Boran Güler ile 1 yıllık sözleşme yeniledik." ifadeleri kullanıldı.
Türk Telekom, daha önce Okben Ulubay, Markis McDuffie, Metehan Akyel, Jalen Adams, Troy Selim Şav, James Palmer ve Yiğitcan Saybir'i transfer etmiş, tecrübeli oyun kurucu Mehmet Yağmur'un sözleşmesini 1 yıl uzatmıştı.
Kaynak: AA