Turkcell'den 3g'li Tablet Festivali
Turkcell, 3G’li tabletleriyle bilgiye erişimde bir adım önde olmak isteyenler için 3G’li tablet festivali’ni başlattı.
Turkcell, 3G'li tabletleriyle bilgiye erişimde bir adım önde olmak isteyenler için 3G'li tablet festivali'ni başlattı.
Turkcell açıklamasına göre, uygun koşullarda 3G'li bir tablet sahibi olmak isteyen herkes, kontratlı ya da peşin ödeme seçeneklerinden faydalanabiliyor. Kampanya kapsamında Turkcell müşterilerine sunulan 15 farklı cihaz arasında Apple'ın merakla beklenen tabletleri iPad Air ve iPad Mini Retina da yer alıyor.
Turkcell müşterileri, 3G'li tabletlere ayda 19 TL ile 79 TL arasında değişen fiyatlara ve faturaya ek 24 ay kontratla her ay 250MB internet içinde sahip olabiliyor. Ayrıca kontratlı tekliflerin 1GB, 4GB ve sınırsız internet dahil paket seçenekleri de Turkcell'lileri bekliyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar, teknolojinin, yaşam biçimlerini ve alışkanlıklarını kökünden değiştirdiğini belirterek, şunları kaydetti:
"Artık her an her yerde internete bağlı olma ayrıcalık değil büyük bir ihtiyaç. 3G'li tabletler bu ihtiyaca karşılık verdiği için çoktan lüks olmaktan çıktı. Biz Turkcell olarak gerçek mobilite için tabletlerin 3G'li olması gerektiğine inanıyoruz. İhtiyaç duyduğumuz bilgiye ya da habere anında ulaşmak, müziğimizi ya da televizyonumuzu yanımızda taşımak ve mobil internet avantajını ekran genişliği ile birleştirmek için en uygun platform; tabletler. Turkcell tablet festivalinde öğrenciden, esnafa, ev hanımından, profesyonellere kadar herkese uygun bir 3G'li tablet var."
3G'li tablet festivalinde Samsung, Apple, Acer ve Huawei markalarının farklı modelleri yer alıyor. Kampanya kapsamında sunulan cihazlara Turkcell İletişim Merkezleri ya da www.TurkcellMagaza.com üzerinden sahip olmak mümkün. - İstanbul