Uçan Şemsiye Oyununa Minikler Büyük İlgi Gösterdi
Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosu Kursiyerlerinin Sergilediği 'Uçan Şemsiye' Adlı Çocuk Oyunu, Miniklerden Büyük İlgi Gördü.
Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosu kursiyerlerinin sergilediği 'Uçan şemsiye' adlı çocuk oyunu, miniklerden büyük ilgi gördü.
Adile Naşit Tiyatrosu kursiyerleri, her hafta çocuklara zevkli dakikalar yaşatıyor. Yıldırım Belediyesi kursiyerlerinin bu pazar sergilediği 'Uçan şemsiye' adlı çocuk oyununu, okulların tatil olması sebebiyle miniklerden büyük ilgi gördü. Salonu hınca hınç dolduran minikler, sergilenen oyunu seyrederken kendilerinden geçti. Her hafta farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Adile Naşit Şehir Tiyatrosu sorumlusu Mustafa Gültekin, tiyatroların, konserlerin, konferansların ve çocuk oyunlarının aralıksız devam edeceğini belirterek tüm Bursalıları etkinliklere davet etti. Çocuk oyunlarının her hafta pazar günü saat 12.00'de sahneleniyor.
(OMR)
03.02.2008 13:46 TSİ