Ünlü Oyuncu Gal Gadot Huaweı Marka Elçisi Oldu!

Son Güncelleme:

Teknoloji devi Huawei, 27 Mart'ta Paris'te düzenlediği yeni P20 Serisi lansmanında dünyaca ünlü İsrailli aktris Gal Gadot ile olan işbirliğini duyurdu.

Huawei, günlük hayatı kolaylaştırmaya yarayan en iyi asistanı yaratmak için işlevselliği ve tasarımı bir araya getiriyor. Yeni nesil akıllı telefon P20, yüksek teknoloji ve sofistike tarzı ile öne çıkıyor. İşte tam da bu noktada Gal Gadot ve Huawei güçlerini birleştiriyor!

GAL GADOT' UN CEBİNDEKİ ASİSTAN; P20 !

Gal Gadot, inançlarının peşinde koşan modern ve başarılı bir oyuncu. Tüm bu günlük rutini içinde ise iki çocuğuna da yetebilen bir profesyonel. Ve en önemlisi ilham almak için keskin duyumlara sahip yaratıcı bir zihne sahip. Gal, her zaman yanında olup rutinini bir tıkla kontrol edebilecek bir yardımcıya ihtiyaç duyduğu sırada Huawei ile tanışıyor. Yeni Huawei P20 Serisi sadece geleceği temsil etmiyor, geleceği yaratan herkese hitap ediyor.

ANILARINIZ EN ULAŞILABİLİR YERDE!

Gal, yaptığı uzun seyahatler ve yolculuklarda ailesi ve arkadaşları için en iyi anıları biriktiriyor. Bunu ise şöyle açıklıyor; "Teknoloji her dakika hayatımın bir parçası ve günlük rutin ihtiyaçlarıma cevap veriyor. Hem iş için hem de ailemle seyahat ettiğimde, anlarımı unutulmaz kılmak için kullanıyorum. Öte yandan, şarjın bitmeme garantisi ve hızlı şarj dolum özellikleriyle her durumda kesintisiz kullanım güvenliğini sağlayacağını bilmek bana ekstra bir özgüven veriyor."

Kaynak: Bültenler