Vali Şentürk'ten Huzurevi Sakinlerine İftar

Son Güncelleme:

Yozgat Valisi Necati Şentürk, Alparslan Türkeş Huzurevi sakinleriyle iftar yemeğinde buluştu.

Yozgat Valisi Necati Şentürk, Alparslan Türkeş Huzurevi sakinleriyle iftar yemeğinde buluştu.


Şentürk, Çapanoğlu Kent Park Sosyal Tesisleri'ndeki iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, ramazan ayının rahmet, bereket, merhamet ve şefkat ayı olduğunu söyledi.


Şentürk, "Ramazan ayı rahmet, bereket, merhamet ve şefkat ayı, bu itibarla bizlerde yaşlılarımızla iftar Sofrasında bir araya geldik. Şu an için yaşlılarımızın tek ihtiyacı ilgidir. Bizlerde onları sürekli ziyaret ederek önemli günlerde bir araya gelerek bu ihtiyaçlarını bir nebze olsun azaltmaya çalışıyoruz. Onlar nasıl bize ilgi sevgi ve şefkat göstererek büyüttülerse bizlerde şimdi onlara aynı ilgi sevgi ve şefkatle yaklaşıyoruz" dedi.


İftara, Vali Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Şerafettin Akyüz ve kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.


Muhabir: Ömer Sarı


Yayıncı: İsmail İçer - YOZGAT

Kaynak: AA