VavaCars Fatih Karagümrük, Yukatel Adana Demirspor'u 2-0 mağlup etti
VavaCars Fatih Karagümrük teknik sorumlusu Atılay Canel, alınan galibiyetle takım üzerindeki baskının kırıldığını açıkladı. Canel, oyuncuların görevlerini yerine getirdiğini ve takımın daha iyi olacağına inandığını belirtti. Ayrıca, 19 yaşındaki kaleci Emre Bilgin'in performansından memnun olduğunu ve Türk futbolunun iyi bir kaleci kazanacağını düşündüğünü ifade etti.
Yukatel Adana Demirspor'u 2-0 mağlup eden VavaCars Fatih Karagümrük'te teknik sorumlu Atılay Canel, alınan galibiyetle haftalardır takım üzerindeki baskının kırıldığını açıkladı.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Canel, hak ettikleri bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.
Oyuna iyi şekilde başladıklarını dile getiren Canel, şöyle devam etti:
"Oyunu istediğimiz gibi yönlendirdik. İlk yarıyı berabere bitirdik ama ikinci yarıda 2 gol bularak galibiyete uzandık. Güzel bir sahada güzel bir oyunla iyi bir maç seyrettirdiğimizi düşünüyorum. Haftalardır üzerimizde baskı vardı, bunu kırdık. Bundan sonra daha iyi olacağımıza inanıyorum. Milli maç arasını iyi şekilde değerlendirdik. Oyuncularımız verilen görevleri yerine getirdi."
Adan Demirspor karşısında ilk kez forma giyen 19 yaşındaki kaleci Emre Bilgin'in çok iyi oynadığını ve Türk futbolcunun iyi bir kaleci kazanacağını düşündüğünü belirten Canel, takımdaki bütün futbolcuların çok önemli olduğunu ve verilen görevi yerine getirdiğini vurguladı.