Winged Tiyatro Festivali 23 Yaşında

Son Güncelleme:

Macaristan'ın doğusunda yer alan Nyirbator kenti 3 günlük bir açık hava şenliğine ev sahipliği yapıyor.

Macaristan'ın doğusunda yer alan Nyirbator kenti 3 günlük bir açık hava şenliğine ev sahipliği yapıyor. Oldukça küçük çaplı bir organizasyon olan Winged Dragon Tiyatro Festivali, bu sene 23. yaşını kutluyor.


Festivali organizatör Agnieszka Musialowicz anlattı:


"Aslında küçük olup olmaması önemli değil. Çünkü buradaki atmosfer çok hoş. Sanatçılarla seyirciler halka açık bir yerde buluşuyor. Bir çok oyun sergileniyor bir dolu insanla tanışıyorsunuz. Herkes kendini evinde hissediyor."


Festivalin yıldızlaşan etkinliklerinden biri de performansların en küçüğü oldu. 'Mikropodium' isimli oyunda kuklacı Andras Lenart seyircilere eğlenceli bir gölge oyunu sundu.


Kukla sanatçısı Andras Lenart performansını şu sözlerle tanımladı:


"Bu oldukça ruhani bir oyun. İsmi 'Stop'. Dur ve gör diyoruz. Günlük koşturmacadan bir an olsun sıyrıl ve bu kuklalara bak. Başka bir yerde göremeyeceğin bu mucizeye tanık ol."


Festivaldeki bir diğer etkinlik özellikle çocukların ilgisini çeken balonlardı. W


Yazar:


Etiketler:Gönderildi: 15 Temmuz 2015


İzlenme oranı: 0.0


Oylar: 0

Kaynak: Euronews.com