Aziz Yıldırım Maça Gidiyor
Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisi son maçını Aziz Yıldırım da izleyecek.
Yıldırım ve Özyer karşı karşıya!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kadınlar Basketbol Lig play-off finalinin son maçını izlemek için pazartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda olacak. Deplasmanlara nadir giden Yıldırım, Galatasaray'a konuk olacakları maçta takımına destek verecek.
Yıldırım, yarın saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe finalini yönetim kurulundan arkadaşları ile birlikte izleyecek.
Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan play-off finalinin ilk iki maçını Galatasaray kazanmış ve seride 2-0 öne geçmişti. Ülker Arena'daki son iki maçı kazanan Fenerbahçe seriyi 2-2'ye taşımış ve şampiyonluk iddiasını sürdürmüştü. Pazartesi günü oynanacak maçı kazanacak taraf, Kadınlar Basketbol Ligi'nde 2013-2014 yılı şampiyonluk kupasını müzesine götürecek.