Maden Ocağında Göçük: 1 İşçi Öldü

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan 34 yaşındaki işçi Mustafa Sarı'nın, 10 saatlik çalışma sonunda cesedine ulaşıldı.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde özel bir maden ocağında yaşanan göçükte mahsur kalan işçinin cesedine ulaşıldı.

MADENE DESTEK EKİPLER GELDİ

Gelik beldesi Dağbaca mevkisindeki maden ocağında henüz belirlenemeyen bir nedenle oluşan göçükte mahsur kalan 34 yaşındaki işçi Mustafa Sarı'ya ulaşılabilmesi için yapılan tahkimatın ardından Türkiye Taşkömürü Kurumu tahlisiye ekipleri ve çevre ocaklardan gelen madenciler çalışma başlattı.

ÇALIŞMALAR 10 SAAT SÜRDÜ

Ekipler, Sarı'nın cesedini yaklaşık 10 saat süren çalışmaların ardından ocaktan çıkardı. İşçinin cesedi, otopsi yapılmak üzere Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

BİR İŞÇİ YARALI OLARAK KURTARILDI

Gelik beldesi Dağbaca mevkisindeki özel bir maden ocağında henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen göçükte Mustafa Sarı mahsur kalmış, yaralanan 36 yaşındaki Rıdvan Okumuş ise mesai arkadaşları tarafından ocaktan çıkarılmıştı.

Kaynak: AA