Real Madrid İntikam Arıyor

Son Güncelleme:

2011-12 sezonu yarı finalinde Bayern'e penaltılarda mağlup olarak elenen Real Madrid, son şampiyondan intikamını almak istiyor.

MUHTEMEL 11'LER


Iker Casillas


Marcelo


Pepe


Sergio Ramos


Daniel Carvajal


Angel Di Maria


Gareth Bale


Luka Modric


Asier Illarramendi


Cristiano Ronaldo*


Karim Benzema


Manuel Neuer*


Jerome Boateng


Dante


Rafinha


Philipp Lahm


Bastian Schweinsteiger


Mario Götze


Franck Ribery


Arjen Robben


Thomas Müller


Mario Mandzukic


REAL MADRID

BAYERN MÜNİH


CEZALI - Yok

CEZALI - Yok


SAKAT - Alvaro Arbeloa, Jese, C. Ronaldo(Şüpheli), Sami Khedira (Şüpheli)

SAKAT - Xherdan Shaqiri, Thiago Alcantara, Tom Starke, Manuel Neuer (Şüpheli)

YORUM VE TAHMİN


UZMANINDAN SKOR TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN!


TIKLA: BU OYUNCULARA DİKKAT!

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ


Real Madrid, güçlü rakibi Bayern Münih'e karşı oynadığı son 10 maçın 7'sini kazanırken sadece 2'sini kaybetti, 1 maç berabere bitti.


İki takım son olarak Şampiyonlar Ligi'nde 2011-12 sezonunda yarı finalde karşı karşıya geldi. Bu eşleşmeden Bayern Münih zaferle ayrıldı.


Bayern, Santiago Bernabeu'da en son 2001 yılında zafer elde etti. Yani tam 13 sene önce...


Ancelotti'nin öğrencileri bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde maç başına 3 gol ortalaması yakaladı. Bu ortalama Şampiyonlar Ligi tarihinde bir ilk.


Real Madridli oyuncular 10 maçta toplamda 32 gol kaydettiler. Maç başına 3.2 gol ortalaması turnuva tarihinin şu ana kadar ki en iyi ortalaması.


Şampiyonlar Ligi 2011-12 sezonunda Real Madrid turnuvada 35 gol atarak rekor kırdı. Önünde 2 maç daha olan Los Galacticos, 4 gol daha kaydederek kendi rekorunu daha da geliştirebilir.


İspanyol devi, Şampiyonlar Ligi'nde Bernabeu'da oynadığı son 17 maçın tamamında gol kaydetmeyi başardı. Real'in evinde gol atamadığı son maç 2010-11 sezonundaki yarı final eşleşmesindeydi.


Bayern Münih, son 5 sezonda 3 defa Şampiyonlar Ligi'nde final oynadı. Bayern bu sezon da final oynar ve turnuvayı kazanırsa Şampiyonlar Ligi'ni üst üste kazanan ilk takım olacak.


İki ekibin Devler Ligi'ndeki son 5 eşleşmesinde 3 defa Bayern tur atlarken 2 defa da Real Madrid gülen taraf oldu.


Real Madrid'de Sergio Ramos ve Asier Illarramendi sarı kart ceza sınırındalar.


Bayern Münih cephesinde ise sadece Mario Mandzukic sarı kart ceza sınırında.

Kaynak: Goal.Com