Taraftarlardan kaçan genç, iş yerine sığınarak canını zor kurtardı! 6 kişiye gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

Taraftarlardan kaçan genç, iş yerine sığınarak canını zor kurtardı! 6 kişiye gözaltı

İzmir'de, Göztepe taraftarlarından kaçarak iş yerlerine sığınan kişiyi kalabalık taraftar grubuna vermeyen iş yeri çalışanları ile taraftarlar arasında çıkan kavgada 6 şüpheli gözaltına alındı. Cep telefonu kamerasıyla da görüntülenen kavgada olaya karışan diğer şüphelileri yakalama çalışması başlatıldı.

29.04.2024 02:15

İzmir'de, Göztepe'nin Süper Lig'e çıkmasının ardından yapılan kutlamalarda kavga çıktı. Bir grup taraftardan kaçarak bir iş yerine sığınan gence esnaf sahip çıkınca, taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga çıktı. Polis, olaya karışan 6 kişiyi gözaltına aldı.

DARBEDİLEN GENCİ KORUYUNCA KAVGA ÇIKTI

Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Göztepe, evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 2-0'lık skorla mağlup ederek, Eyüpspor'un ardından Süper Lig'e çıkan ikinci takım olmuştu. Maçın bitmesi ile binlerce taraftar takımlarının bir üst lige çıkmasını kutlarken, akşam saatlerinde Konak Güzelyalı Mahallesi'nde kavga yaşandı. Bir grup Göztepe taraftarının kovaladığı bir genç, Mithatpaşa Caddesi'ndeki bir iş yerine sığındı. İş yeri çalışanları, içeri girerek genci darp etmek isteyen taraftarlara engel oldu. Aralarında sözlü tartışma yaşanan taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga çıktı.

MOTOSİKLETLE KAVGA EDENLERİN ARASINA DALDI

İş yeri çalışanları ile kalabalık taraftar grubu arasında çıkan kavga, anbean cep telefonu kamerasına yansıdı. Taraflar ellerine geçen ne varsa birbirine fırlatarak saldırdı. Kavganın arasına motosikletiyle dalıp bir kişiye çarpan motokurye ise kaskıyla çarptığı kişiye vurmaya başladı. O sırada iş yerinin önündeki masada oturan müşterilerden olan küçük bir kızla yanındaki kadın kavganın ortasında kaldı.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yine aynı caddede taraftarlar arasında çıkan bir başka kavgada kalabalık grubun yere düşürdükleri şahsa tekmeler attığı görüldü. Polis ekiplerinin müdahalesiyle olaya karışan kişiler dağıtıldı. Güvenlik kameralarından tespit edilen 6 şüpheli gözaltına alındı. Kavgaya karışan diğer şahısları tespit etme ve yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Taraftarlardan kaçan genç, iş yerine sığınarak canını zor kurtardı! 6 kişiye gözaltı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Taraftarlardan kaçan genç, iş yerine sığınarak canını zor kurtardı! 6 kişiye gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Emin Erol: izmirliyim ama Göztepe yi sevmiyorum medeni güzel demokrat İzmir'e yakışmıyor taraftar alkol uyuşturucu alıyor böyle bı takımın böyle taraftari var o yüzden düşerler umarım tekrar şiddet kavga nedir ya en büyük Fenerbahçe 63 21 Yanıtla
    Lutfu Borazanoglu: fb çokmu doğru o zaman al göztepe yi vur fb ye fark yok 2 6
  • ferhat eser: göztepe tekrar kümeye düşene kadar seyirci yasağı koyun hiç bir deplasmana hatta iç sahada bile seyircileri maç seyredemesin 48 11 Yanıtla
    güngör SAĞ: bak ferocum şimdi azıcık düzgün yorum yapmaya başlamışsın bu iyiye gidiş:)) bu işe ali dayı da çok sevincek mustişte, le ferhoş sana ilk defa sonuna gaddak katılıyom böyle taraftarları almican stadyuma, kulüplere zarar ziyandan başka birşey değiller hadi sağa iyi haftalar 3 6 ferhat eser: Ne zannettim koçum Bizim gibi sağduyulu medeni fairplay ruhunu yaşatan taraftarlar olduğu sürece barış ortamı olur bu tip taraftarlar gurupları statlardan temizlenmediği müddetçe Türk futbolu düzelmez bu işin şakası yok orada bir insanın canı gidebilirdi sen hala işin makarasındasın 7 2
  • Safak Dasdemir: Genci koruyan esnafa tesekkurler 11 0 Yanıtla

Advertisement