Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlere Yönelik Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlere Yönelik Çalışmalarını Sürdürüyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlere Yönelik Çalışmalarını Sürdürüyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kırsal ilçelerde yaşayan gençlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Gençlik Merkezi ve Sosyal Yardım Hizmetleri görevlileri, gençlerin beklentilerini ve ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla anket çalışması yaptı.

12.05.2024 13:11  Güncelleme: 13:28

(ESKİŞEHİR) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Gençlik Merkezi ve Sosyal Yardım Hizmetleri birimleri, Çifteler ve Sivrihisar ilçelerinde gençlere yönelik eş zamanlı saha çalışması yaptı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kırsal ilçelerde yaşayan gençlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Gençlik Merkezi ve Sosyal Yardım Hizmetleri görevlileri, gençlerin geleceğe dair beklentilerini ve ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla anket çalışması yaptı.

Yapılan ankette görevliler geçlere, "Ders çalışma alanları yeterli mi? Hangi mesleği yapmak istiyorsunuz? İnternet erişiminde zorluk yaşıyor musunuz? Boş zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz? Yaşadığınız ilçede nelere ihtiyaç duyuyorsunuz" gibi sorular yöneltti. Yetkililer, kırsal ilçelerde yaşayan gençlerin psikolojik, ekonomik ve sosyal durumları ile ihtiyaç ve beklentilerini tespit etmek için yapılan anket çalışması sonuçlarına göre Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalar yapacağını bildirdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, gençlerin fikirlerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Seçim döneminde gençlerle yaptığımız buluşmalarda çok güzel öneri ve taleplerle karşılaştık. Özellikle genç fikirlerin kent yönetiminde yer almasını çok önemsiyorum. Bu konuda önümüzdeki dönemde de çok aktif bir süreç işletme kararlılığındayız. Bu kapsamda kırsal ilçelerimizden başlayarak gençlerimizin fikirlerini ve beklentilerini toplayacağız. Böylece gençlerle ilgili yapacağımız tüm projelere gençlerimiz öncülük etmiş olacak. Bu anlamda tüm gençlerimizi katılımcılığa davet ediyorum. Eskişehir'i hep birlikte yönetmeye devam edeceğiz."

Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, ilçe muhtarları ve ESMEK birim sorumlularının da fikirlerine yer verilen çalışma, Eskişehir'in tüm ilçelerinde belirli aralıklarla gerçekleştirilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlere Yönelik Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement