Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü Şirintepe'de Hizmet Tanıtım Toplantısı Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü Şirintepe'de Hizmet Tanıtım Toplantısı Düzenledi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü Şirintepe\'de Hizmet Tanıtım Toplantısı Düzenledi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü, Şirintepe ESMEK Eğitim Merkezi'nde kadınlara yönelik hizmet tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıda, Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'nin çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgi verildi.

12.05.2024 16:40  Güncelleme: 16:56

(ESKİŞEHİR) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü, Şirintepe ESMEK Eğitim Merkezi'nde kadınlara yönelik hizmet tanıtım toplantısı düzenledi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2008 yılında faaliyete aldığı Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi ile bugüne kadar 40 bin kadına danışmanlık ve eğitim hizmeti verdi. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Dairesi'ne bağlı Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü çatısı altında çalışmalarını sürdüren Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi, Eşitlik Birimi ile Aile Danışma Birimi, yerinde hizmet anlayışıyla çalışmalarını mahallelerde ve ilçelerde yaygınlaştırmaya devam ediyor.

EBB Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü son olarak Şirintepe Mahallesi'nde yaşayan kadınlar için hizmet tanıtım toplantısı düzenledi. Şirintepe ESMEK Eğitim Merkezi'ndeki toplantıda Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi, Eşitlik Birimi ve Aile Danışma Birimi'nin yaptığı çalışmalar, bireysel danışmanlık hizmetleri, eğitim ve atölyeler hakkında katılımcılara bilgi verildi.

25 katılımcının yer aldığı toplantı, soru-cevap bölümü ile tamamlandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü Şirintepe'de Hizmet Tanıtım Toplantısı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement