Fatih Terim: Sezon sonunda her şeyi açıklayacağım - Son Dakika
Spor

Fatih Terim: Sezon sonunda her şeyi açıklayacağım

Yunanistan Süper Ligi'nde PAOK'a 4-1 mağlup olarak şampiyon olma şansı kaybeden Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim, bu karşılaşmanın sonrasında çarpıcı açıklamalar yaptı. Terim, "Bazı şeyler gördük ama önce Olympiakos ile maçımız var, sonra da Aris ile finalimiz var. Bu sezonun sonunda Panathinaikos taraftarlarına birçok şeyi açıklamam gerekecek" ifadelerini kullandı.

15.05.2024 23:27

Yunanistan Süper Ligi'nde deplasmanda PAOK'a 4-1 mağlup olan ve şampiyonluk şansı kalmayan Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BAZI ŞEYLERİ TARTIŞMAMIZ GEREKİYOR"

PAOK'u tebrik eden Fatih Terim, "Olaya 4-1'lik skor olarak bakmamalıyız. Kaybettik. Bu şekilde bakmalıyız. PAOK'u tebrik ederim. Maça gelince, sene sonunda bazı şeyleri tartışmamız gerekiyor Olympiakos'la maçımız var ve ayrıca kupa finalimiz var. Bunları düşünmek zorundayız" açıklamasını yaptı.

Şampiyonluk gitti, kriz çıktı! Fatih Terim'den maç sonrası zehir zemberek açıklama

"BİREYSEL HATALARDAN GOL YEMEYE DEVAM EDİYORUZ"

Çok zorlandıklarını ifade eden Terim, "Golü çok geç bulduk. Üçüncü bölgede golü bulana kadar ilk başta çok iyi değildik. Bazı şeyleri doğru yaptık ama ne yazık ki bireysel hatalar yapmaya ve gol yemeye devam ediyoruz. Skor tabelasında geride olduğumuzda oyun olarak çok etkileniyoruz" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk gitti, kriz çıktı! Fatih Terim'den maç sonrası zehir zemberek açıklama

"BİRÇOK ŞEYİ AÇIKLAMAM GEREKECEK"

Sezon sonunda konuşulacak şeyler olduğuna vurgu yapan deneyimli teknik adam, "Bunun bir açıklaması yok. Bazı şeyler gördük ama önce Olympiakos ile maçımız var, sonra da Aris ile finalimiz var. Bu sezonun sonunda Panathinaikos taraftarlarına birçok şeyi açıklamam gerekecek" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Fatih Terim: Sezon sonunda her şeyi açıklayacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Bulent Cebeci: Yönetim Fatih Terim ile yeni sezonda devam etmez... 3 0 Yanıtla
  • Ali Kublay: Hep aynı nakarat biz yirmi sene dinle dik birazda Yunanlı lar dinle sin 0 1 Yanıtla
  • Kurtbet Kara: ah fatih hocam jokerin yokki Türkiye ligimi orası 0 1 Yanıtla

Advertisement