Surat ifadesine dikkat! Roberto Carlos'un ağzından çıkanlar Arda Güler'i şaşkına çevirdi - Son Dakika
Spor

Surat ifadesine dikkat! Roberto Carlos'un ağzından çıkanlar Arda Güler'i şaşkına çevirdi

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Roberto Carlos, Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler ile birlikte röportaj yaptı. Röportaj'ın sonunda Arda'ya Türkçe bir şekilde "Teşekkürler kardeşim" diyen Carlos, genç yıldızı hayli şaşırttı. O anlar kısa sürede viral oldu.

29.05.2024 10:26  Güncelleme: 10:31

Şampiyonlar Ligi finali öncesi Real Madrid'de Arda Güler, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Röportaj sonrası Fenerbahçe'nin eski yıldızı Roberto Carlos, Arda Güler'i Türkçe konuşarak şaşırttı.

CARLOS TÜRKÇE KONUŞTU, ARDA'NIN AĞZI AÇIK KALDI

İspanyolca konuşarak sözlerini noktalayan Arda Güler'i Fenerbahçe'de de forma giyen efsane futbolcu Roberto Carlos tebrik etti ve Türkçe konuşarak "Çok teşekkürler kardeşim" ifadelerini kullandı.

İSPANYOL BASININDA YANKI BULDU

Bu sözleri duyan Arda Güler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Arda'nın tepkisi İspanya basınında da yankı buldu. AS, "Roberto Carlos'un söyledikleri Güler'i şaşkına çevirdi." ifadelerini kullanırken Defanca Central de "Roberto Carlos'tan Arda Güler'i şaşkına çeviren hareket" sözleriyle yaşanan olayı okurlarına taşıdı.

Surat ifadesine dikkat! Roberto Carlos\'un ağzından çıkanlar Arda Güler\'i şaşkına çevirdi

Son Dakika Spor Surat ifadesine dikkat! Roberto Carlos'un ağzından çıkanlar Arda Güler'i şaşkına çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Necmettin Yildiz: Keşke video ile gösterebilseydiniz, haberciliğiniz bukadar mı? 36 1 Yanıtla
  • seyhan sönmez: Başka videomu izledik biz Arda oralı bile olmadi ağzı açık kalmışmış 21 0 Yanıtla
  • Osman Koca: ben tepki göremedim:))) 15 0 Yanıtla
  • Nedim Biçeryen: futbol tamamen gösteriye dayalı birşey olduğundan herzaman canlı tutulacak bir tarafinin olması gerekiyor yoksa canlı tutulmazsa tiyatro gibi yerlerde sürünür o yüzden futbolu anlatan veya spor gazetecili yapan kişiler devamlı abartılı konuşmaya veya yazmayı severler stadda bando çalan amigoluk yapan bağıran çağıran ellerinde kasgol sallayan bir ak kişi stada biletsiz giriyor neden bağırıp cagira akki ilgi çeksin daha çok kişi stada gelsin yasa bir kale bu top ordan gectimi gecmedimi bu bazıları için sanki dünyanın sonu gibi anlatilir 3 0 Yanıtla
  • Koray ERDOGAN: Adam yaklaşık 3 yıl Türkiye’de yaşadı. Sadece çok teşekkürler kardeşim mi diyebiliyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement