Selçuklu Belediyespor U-16 Türkiye Şampiyonu - Son Dakika
Spor

Selçuklu Belediyespor U-16 Türkiye Şampiyonu

Selçuklu Belediyespor U-16 Türkiye Şampiyonu

Afyonkarahisar'da yapılan U-16 Türkiye Şampiyonası Final müsabakalarında Konya ekibi Selçuklu Belediyespor şampiyon oldu. Final maçında Samsun Kadıköyspor'u penaltı atışlarıyla mağlup eden Selçuklu Belediyespor, U-16 Türkiye Şampiyonu oldu.

13.05.2024 09:59  Güncelleme: 10:00

Afyonkarahisar'ın ev sahipliğinde yapılan olan U-16 Türkiye Şampiyonası Final müsabakaları sonunda Konya ekibi Selçuklu Belediyespor Türkiye şampiyonu oldu.

2023-2024 sezonu U-16 Türkiye Şampiyonası Final müsabakaları İstanbul Duduluspor ve Konya Selçuklu Belediyespor ile Adana Gençlerbirliği Spor, ve Samsun Kadıköyspor takımları mücadele etti. Yapılan ilk maçlarda kazanan Selçuklu Belediyespor ile Samsun Kadıkötspor finale yükseldi.

Zafer Stadyumu'nda oynanan final maçını Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey, TASKK Genel Başkan Vekili Remzi Ay, TASKK Genel Sekreteri Abdullah Albunar, TASKK Genel Başkan Yardımcısı Şener Aydın, ASKF Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, takip etti.

Normal süresi 2-2 tamamlanan maçın uzatmaları oynanmadan seri penaltı atışları gerçekleşti. Penaltı atışlarında rakibine 5-2 üstünlük sağlayan Konya Selçuklu Belediyespor U-16 Türkiye Şampiyon olarak adını yazdırdı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Selçuklu Belediyespor U-16 Türkiye Şampiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement