Anamur'da Pompalı Tüfekle Aile Katliamı: Baba ve Oğlu Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Anamur'da Pompalı Tüfekle Aile Katliamı: Baba ve Oğlu Tutuklandı

Mersin'in Anamur ilçesinde bir aile, pompalı tüfekle öldürüldü. Cinayetin ardından kaçan baba ve oğlu yakalandı ve tutuklandı. Cinayetin sebebi olarak kardeşler arasında yaşanan bir husumet gösteriliyor.

02.11.2023 11:12  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de aile katliamı: Anne, baba ve çocuklarını pompalı tüfekle öldürdü

Zanlılar yakalandı

MERSİN - Mersin'in Anamur ilçesinde önceki gün anne-baba ve çocuklarının pompalı tüfekle öldürülmesi olayıyla ilgili aranan baba ve oğlu yakalanarak sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün gece Göktaş Mahallesi Elemanlar Sitesi'nde silah sesini duyan vatandaşların ihbarı ile olay yerine giden polis ekipleri, Serap ve Murat Akdağ çifti ile çocukları Ferhat Mücahit Akdağ'ın pompalı tüfekle vurularak öldürüldüğünü belirledi. Cenazeler yapılan incelemenin ardından Anamur'da defnedilirken, polis ekipleri cinayet zanlısı olarak aranan Serap Akdağ'ın yeğeni Ceyhun T. ile babası Mustafa T.'yi Adana'da yakalayarak Mersin'e getirdi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen cinayet zanlısı Ceyhun T. ile azmettirici olduğu ileri sürülen babası Mustafa T. tutuklandı. Cinayetin, 2 kardeş arasında geçmişte yaşanan bir husumetten kaynaklandığı ileri sürüldü.

Anamur\'da Pompalı Tüfekle Aile Katliamı: Baba ve Oğlu Tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Anamur'da Pompalı Tüfekle Aile Katliamı: Baba ve Oğlu Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement