Depremde kaybolmuştu! Polisin cansız bedeni 14 ay sonra bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Depremde kaybolmuştu! Polisin cansız bedeni 14 ay sonra bulundu

Depremde kaybolmuştu! Polisin cansız bedeni 14 ay sonra bulundu

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde kaybolan polis memuru Mustafa İlhan'ın cesedi, çocuk sanılarak başka bir aileye verildi ve Kayseri'de defnedildiği DNA testi sonucu ortaya çıktı.

05.04.2024 11:48  Güncelleme: 12:33

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlere Ebrar Sitesi Z Blok'ta yakalanan polis memuru Mustafa İlhan'ın cesedinin çocuk sanılarak başka bir aileye verildiği ve Kayseri'de defnedildiği DNA sonucu ortaya çıktı.

ÇOCUK CESEDİ AYRINTISI

Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği 6 Şubat 2023'teki depreme felaketin merkez üssü Kahramanmaraş'ta ailesiyle birlikte yakalanan polis memuru Mustafa İlhan'ın eşi ve çocuğu felakette can verirken kendisiyle ilgili haber alınamamıştı.

14 ay sonra yaşanan gelişmede acı ayrıntı ortaya çıktı ve İlhan'ı arayan acılı ailesinden alınan DNA örneği ile yapılan karşılaştırma neticesinde bir eşleşme tespit edildi. DNA testinin ardından Kayseri'ye defnedilen 14-15 yaşlarındaki bir çocuk cesedinin kayıp olan polis memuru Mustafa İlhan'a ait olduğu belirlendi.

TEKRAR TOPRAĞA VERİLECEK

İlhan'ın cenazesi 5 Nisan Cuma günü öğle namazına müteakip Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Kurugeçit Şehitlik Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Depremde kaybolan polis memurunun cansız bedeninin yanlış aileye verildiği ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Depremde kaybolmuştu! Polisin cansız bedeni 14 ay sonra bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Bu Kim: Allah şehidligini kabul etsin tüm depremde hayatini kaybedenlerin 283 12 Yanıtla
    Mehmet Engin Söken: Amin 130 2 Fatih Yıldız: Çok güzel yazmışsında beğenmeyenler kimler acaba 64 3
  • süleyman hakan gökşen: DEVLETİN HİÇ BİR MAKAMI DOĞRU YÖNETİLMEDİĞİ İÇİN BU VE BUNA BENZER VAK'ALAR ÇOKTUR. 93 116 Yanıtla
    Sedat Bezmen: Sen ne diyon be herşeyi siyasete bağlamakta nedir.. Allah akıl fikir versin 33 13
  • Oyun Hesabı: Peki çocuk diye verdiğiniz cesedin koca adam olduğunu 14 ay sonra anladınız aferin size Pekiiii çocuğu yerine bu ceset verilen ailenin çocuğu nerede ????? 109 10 Yanıtla

Advertisement