Eskişehir'den Bursa'ya Gelen Hırsızlık Şüphelileri Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Eskişehir'den Bursa'ya Gelen Hırsızlık Şüphelileri Yakalandı

Eskişehir\'den Bursa\'ya Gelen Hırsızlık Şüphelileri Yakalandı

Eskişehir'den Bursa'ya hırsızlık yapmak için gelen 2 kadın şüpheli, polisin takibi sonucu kıskıvrak yakalandı. Şüphelilerin daha önceden belirledikleri yerde kendilerini bekleyen araca binerek kaçtıkları tespit edildi. Takip sonrası şüpheliler, Bursa'da bir evde hırsızlık yaparken yakalandı. İki kadın hırsız adliyeye sevk edildi.

12.04.2024 09:38

Hırsızlık yapmak için Eskişehir'den Bursa'ya gelen 2 şüpheli kadın polisin takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Soğukkuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.K. evine girdiğinde dağınık olduğunu ve bir miktar bıraktığı ziynet eşyalarının yerinde olmadığını gördü. Ev sahibinin başvurusuyla Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Bölgedeki güvenlik kameralarında yapılan inceleme sonucu şüphelilerin 37 suç kaydı bulunan Esra A. (25) ve Emine D. (20) olduğu belirlendi.

Hırsızlık yaptıktan sonra kendilerini bekleyen araca binerek uzaklaşıyorlar

Hırsızlık yapan şüphelilerin daha önceden belirledikleri yere giderek kendilerini bekleyen hafif ticari araca binerek bölgeden uzaklaştığı tespit edildi.

Yapılan takip sonrası şüphelilerin hırsızlıktan yaklaşık 2 gün sonra yine merkez Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi'ne geldiklerini kaydedildi. Bursa'ya girdikleri gibi polis tarafından takibe alınan 2 şüpheli kadın Alemdar Mahallesi'nde yine hırsızlık için bir eve girmek üzereyken kısa sürede kıskıvrak yakalandı.

Sorgusu tamamlanan iki kadın hırsız adliyeye sevk edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eskişehir'den Bursa'ya Gelen Hırsızlık Şüphelileri Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement