İki Çocuk Annesinden 4 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika
3.Sayfa

İki Çocuk Annesinden 4 Gündür Haber Alınamıyor

İki çocuk annesinden 4 gündür haber alınamıyorİZMİR - İzmir'in Bergama ilçesinde tarlaya gitmek için evden çıkan 2 çocuk annesi Güner Ermiş'den 4 gündür haber alınamıyor.

17.08.2017 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki çocuk annesinden 4 gündür haber alınamıyor

İZMİR - İzmir'in Bergama ilçesinde tarlaya gitmek için evden çıkan 2 çocuk annesi Güner Ermiş'den 4 gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Bergama ilçesi Zeytindağ Mahallesinde yaşayan ve çiftçilik yapan iki çocuk annesi Güner Ermiş 4 gün önce saat 05.30 tarlaya gitmek üzere evden çıktı. Evden çıktıktan sonra eşi Hüseyin Ermiş'i telefonla arayarak ısıtıcının altını kapatmasını isteyen kadın, kendisinin komşuda olduğunu belirterek telefonu kapattı. Daha sonra eşinin tarlaya ve komşuya hiç gitmediğini öğrenen Hüseyin Ermiş durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Hüseyin Ermiş, "Dört gündür iki çocuğum ile birlikte perişan haldeyiz. Jandarma ve Arama Kurtarma Ekipleri bölgede aramadığı yer bırakmadı. Jandarmanın yapmış olduğu çalışmada eşimin telefon sinyali Zeytindağ Mahalle çıkışında sona eriyor. Eşim tarlaya çalışmak üzere evden çıktı, üzerinde iş kıyafeti vardı ve yanında da parası yoktu" dedi.

Eşi Güner Ermiş'i çok sevdiğini ve aralarında hiçbir tartışma ya da kavga yaşanmadığını belirten Hüseyin Ermiş, "Eşimin psikolojik sorunları vardı ama ben fark edemedim. Biri 22 diğeri 13 yaşında iki evladımız var. Çiftçilik ile geçimini sağlayan bir aileyiz. Eşimle aramda tartışma kavga gürültü hiç olmadı. Ben onu çok seviyorum. Çocuklarımla dört gündür boğazımızdan lokma geçmedi. Gözümüz yolda, kulağımız telefonda bekliyoruz. Eğer duyuyorsa eşim ona seslenmek istiyorum. Ne olur evimize geri dön Gülüm." diye konuştu.

Güner Ermiş'i arama çalışmaları devam ediyor.

İki Çocuk Annesinden 4 Gündür Haber Alınamıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İki Çocuk Annesinden 4 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement