İstanbul'da Galerici Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da Galerici Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

İstanbul Küçükçekmece'de bir galerici olan Sertaç Çelikli, evinin önünde motosikletli saldırganlar tarafından silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan Çelikli hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

11.11.2023 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KÜÇÜKÇEKMECE'de galerici 36 yaşındaki Sertaç Çelikli'ye evinin önündeyken bir motosikletle gelen kişiler tarafından ateş açıldı. Yaralanan Çelikli, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis saldırganları arıyor.

Olay, 6 Kasım Pazartesi Günü akşam saatlerinde Söğütlüçeşme Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 1 çocuk babası galerici Sertaç Çelikli (36), evinin önündeyken, bir motosikletle gelen 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonrası Çelikli yaralanırken, saldırganlar kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Çelikli ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye götürüldü.

Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Hastaneye kaldırılan Sertaç Çelikli ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çelik'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından memleketi Bitlis, Esenburun Köyü'nde toprağa verildi.

İstanbul\'da Galerici Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da Galerici Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement