Son dakika! 3 gün önce kaybolan biri kadın iki kişi boyunlarında ip ile ölü vaziyette bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika! 3 gün önce kaybolan biri kadın iki kişi boyunlarında ip ile ölü vaziyette bulundu

Son dakika! 3 gün önce kaybolan biri kadın iki kişi boyunlarında ip ile ölü vaziyette bulundu

Muğla'da 3 gündür haber alınamayan Songül Oduncu ile Sedat Koyuncu'nun cansız bedeni ormanlık alanda ağaca asılı halde bulundu. Boyunlarında ip olan kadın ve erkeğin ikişer çocuk sahibi oldukları belirlenirken, Sedat Koyuncu'nun ölmeden önce ağabeyi Sedayi Koyuncu'yu arayarak "Vasiyetimdir ben ölürsem Songül Oduncu ile beni yan yana gömün" dediği öğrenildi.

11.05.2021 13:50  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek Mahallesi Su Deposu mevkiinde yürüyüş yapan bir şahıs, birisi ipi kopmuş şekilde yerde, diğeri ise ağaçta asılı vaziyette bir kadın ve bir erkeğin cansız bedenini görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

3 GÜNDÜR HABER ALINAYAMIYORDU

Bölgede inceleme yapan ekipleri her ikisinin de boynunda ip olan şahıslar üzerinde yaptığı incelemede cansız kadın bedeninin 2 çocuk annesi Songül Oduncu'ya erkek bedeninin ise 2 çocuk babası Sedat Koyuncu'ya ait olduğunu tespit etti. Her iki kişinin de 3 gündür kayıp oldukları ve kendilerinden haber alınamadığı öğrenildi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cansız bedenler otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Son dakika! 3 gün önce kaybolan biri kadın iki kişi boyunlarında ip ile ölü vaziyette bulundu
Sedat Koyuncu

''ÖLÜRSEM BENİ SONGÜL İLE GÖMÜN''

Muğla'da berber olarak çalışan ve Songül Oduncu ile cansız bedeni bulunan Sedat Koyuncu'nun ağabeyi Sedayi Koyuncu'yu arayarak "Vasiyetimdir ben ölürsem Songül Oduncu ile beni yan yana gömün" dediği ortaya çıktı.

Olay ile ilgili olarak Fethiye İlçe ve Göcek Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin soruşturma başlattığı ve soruşturmanın detaylı olarak sürdürüldüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika! 3 gün önce kaybolan biri kadın iki kişi boyunlarında ip ile ölü vaziyette bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement