Ailesinin tezkeresini beklediği askerin ölüm haberi geldi - Son Dakika
3.Sayfa

Ailesinin tezkeresini beklediği askerin ölüm haberi geldi

Ailesinin tezkeresini beklediği askerin ölüm haberi geldi

Kütahya'nın Emet ilçesi Gürpınar köyünde yaşayan Mehmet Ali Sağlam, askerliğini yaparken rahatsızlandı. 62 gün yaşam savaşı veren Sağlam'ın ailesi, evlatlarının tezkere haberini beklerken ölüm haberini aldı.

23.09.2020 16:50  Güncelleme: 00:34

21 Mart 2020 tarihinde 6 aylık askerlik vazifesini yapmak için Amasya'daki birliğine teslim olan Mehmet Ali Sağlam, buradan usta birliğine Ağrı'ya gitti. Ağrı'da vatani görevini yerine getirirken rahatsızlanan Sağlam, önce Ağrı Devlet Hastanesine oradan Erzurum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 24 Temmuz 2020 tarihinden itibaren 62 gün Erzurum Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavisi devam eden Sağlam, bugün vefat etti.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Emet ilçesi Gürpınar köyünde yaşayan ve oğullarının ölüm haberi ile yıkılan aile, oğulları Mehmet Ali Sağlam'ın Ağrı'da nöbette bayılması ile hastane sürecinin başladığını, nöroloji yoğun bakım servisinde tedavi altında iken hayatını kaybettiğini ifade etti.

ASKERİN ÖLÜMÜ İLÇEYİ YASA BOĞDU

Vatani görevini yaparken rahatsızlanarak hayatını kaybeden Mehmet Ali Sağlam Emet ilçesinde büyük üzüntüye neden olurken, cenazesinin yarın Emet ilçesine getirilerek Gürpınar köyü mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Tezkeresini beklerken ölüm haberi geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ailesinin tezkeresini beklediği askerin ölüm haberi geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • Deniz Danimarka dan: Danimarka da askerlik zorunlu degil dir gidende parasini alir 25 46 Yanıtla
    Wwwww: Şu yabancı ülke hayranlığınız birazda kendi ülkenize olsaydı. 1 0 Mert: Danimarkanin 4 bir yani düşmanlarla çevrili değil hendek kazanlarda yok.. danimarka da askerliğe gerek dahi yok 0 1 Abc: Burada deyil, TL'si olmayana zorunlu kardeşim. 0 0 Misafir: O zaman git orda yaşa bu topraklar sana haram olsun 0 0 Afrikanin ahı: Sömürdüğü yer altı kaynaklarının parasını versin bakalım...Sıra onlara da gelir elbet... 0 0 ..: Geçmişine ve atalarının ne yaptıklarını araştırsaydın askerliğini burada yapardın. Kanında Türk kanı olmayan bunu anlayamaz. Tıpkı senin gibi 0 0 Bendeniz: Bendeniz Tam bir idiotum. Danimarkada yasarim ama surekli turkiye haberlerini okurum. Nerden bisey cikarsamda turkiyeyi kotulesem diye cabalar dururum.. evde oturmus sosyal yardim alirim disarida sevilmem arkadaslarimin arasinda sevilmem.. elimde telefon turkiyeyi karalamak kotulemek icin gunun 8 saatini harcar extra para alirim saatligim kons saatliginden iyidir saygilar bendeniz danimarkadan 0 0
  • çeto: yalan ve şüpheli ölüm diyenlere sesleniyorum rahmetlinin yanındamıydınız o kadar net konuşuyorsunuz insan eceliylede ölebilir Allah rahmet eylesin doğuda milyonlarca insan gayet mutlu bir şekilde yaşıyor sizin abarttığınız gibi yaşanmıyacak bir yer değil allah hepimize akıl fikir versin. 4 0 Yanıtla
  • müjdat: ALLAH RAHMET EYLESİN. 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement