Suriye Sınırında 2 Ypg'li Terörist Yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

Suriye Sınırında 2 Ypg'li Terörist Yakalandı

Suriye Sınırında 2 Ypg\'li Terörist Yakalandı

Türkiye ile Suriye sınırının Şanlıurfa kesiminde güvenlik güçlerinin yaptığı denetimler sırasında, yasadışı yollarla sınırı geçen YPG mensubu 2 terörist yakalandı.

24.02.2016 17:14

Türkiye ile Suriye sınırının Şanlıurfa kesiminde güvenlik güçlerinin yaptığı denetimler sırasında, yasadışı yollarla sınırı geçen YPG mensubu 2 terörist yakalandı.

Güvenlik kaynaklarının basına verdiği bilgiye göre, bugün Mürşitpınar Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde, silahlı ve sırt çantalı şüpheli 3 kişinin, havanın sisli olmasından da faydalanarak PYD kontrolünde bulunan Suriye topraklarından Türkiye'ye yasadışı giriş yaptığı belirlendi.

Güvenlik güçlerinin müdahalesi sonucu 2 terörist yakalanırken, üçüncüsünün açılan ateşle yaralandığı ve o halde Suriye topraklarına geri kaçtığı belirtildi. 2 YPG'linin ilk ifadelerinde Mardin'in Nusaybin İlçesi'ndeki PKK'lı teröristlere destek amacıyla Türkiye'ye geçtiklerini söyledikleri kaydedildi.

Bölgede yapılan aramalarda ise 1 M-16 piyade tüfeği, 2 Kalaşnikof tüfek, 8 el bombası, 2 keskin nişancı dürbünü, 12 dolu şarjör ve silahlara ait çok miktarda mühimmat ile 3 sırt çantası ele geçirildi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Suriye Sınırında 2 Ypg'li Terörist Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement