Türkiye'de Orman Yangınlarına Havadan ve Karadan Müdahale Devam Ediyor - Son Dakika
3.Sayfa

Türkiye'de Orman Yangınlarına Havadan ve Karadan Müdahale Devam Ediyor

Bolu'nun Gerede, İzmir'in Menderes, Adana'nın Kozan ilçelerinde çıkan orman yangınlarına hem havadan hem karadan müdahale sürüyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Orman Genel Müdürlüğü'nün (OGM) sosyal medya hesabından ülke genelinde süren orman yangınlarına havadan müdahale anı paylaşıldı. Paylaşımda, 'Ülkemizin farklı noktalarında çıkan orman yangınları ile hem havadan hem de karadan cansiperane bir şekilde mücadele ediyoruz. Lütfen geleceğimiz için yeşil vatan için dikkatli olalım' denildi. - ANKARA

16.09.2023 16:05

Bolu, İzmir ve Adana'da çıkan yangınlara müdahale sürüyor

ANKARA - Bolu'nun Gerede, İzmir'in Menderes, Adana'nın ise Kozan ilçesinde çıkan orman yangınlarına hem havadan hem karadan müdahale sürüyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Orman Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından ülke genelinde süren orman yangınlarına havadan müdahale anı paylaşıldı. Paylaşımda, "Ülkemizin farklı noktalarında çıkan orman yangınları ile hem havadan hem de karadan cansiperane bir şekilde mücadele ediyoruz. Lütfen geleceğimiz için yeşil vatan için dikkatli olalım" denildi.

Türkiye\'de Orman Yangınlarına Havadan ve Karadan Müdahale Devam Ediyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Türkiye'de Orman Yangınlarına Havadan ve Karadan Müdahale Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement