Uyuşturucuyla Uçağa Binmek İsteyen İranlılar, Polisin Dikkatinden Kaçmadı - Son Dakika
3. Sayfa

Uyuşturucuyla Uçağa Binmek İsteyen İranlılar, Polisin Dikkatinden Kaçmadı

Uyuşturucuyla uçağa binmek isteyen İranlılar, polisin dikkatinden kaçmadıVAN - Van'da ceket ve kabanının astarına gizlediği uyuşturucuyla uçağa binmek isteyen 2 kişi, polisin dikkati sayesinde yakalandı.

01.02.2019 10:48

Uyuşturucuyla uçağa binmek isteyen İranlılar, polisin dikkatinden kaçmadı

VAN - Van'da ceket ve kabanının astarına gizlediği uyuşturucuyla uçağa binmek isteyen 2 kişi, polisin dikkati sayesinde yakalandı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Ferit Melen Havalimanı ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube müdürlükleri görevlilerimizce; Van'dan İstanbul'a gitmek üzere havalimanına gelen İran vatandaşı A.H. ve A.N. isimli şahısların giriş kontrol noktasından geçtiği esnada, X-Ray cihazına bıraktıkları ceket ve kabandan şüphelenilmesi üzerine detaylı aramaları yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Şahısların ceket ve kabanın iç astar kısmına zulalanmış, toplam 2 kilo 16 gram afyon sakızı maddesi, bin 645 TL para ve 30 adet hap ele geçirilmiştir. Elde edilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak gözaltına alınan A.H. ve A.N. isimli şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlarca adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır" denildi.

Uyuşturucuyla Uçağa Binmek İsteyen İranlılar, Polisin Dikkatinden Kaçmadı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Uyuşturucuyla Uçağa Binmek İsteyen İranlılar, Polisin Dikkatinden Kaçmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement