Yılbaşı öncesi kaçak cinsel performans ürünleri üreten depoya baskın - Son Dakika
3.Sayfa

Yılbaşı öncesi kaçak cinsel performans ürünleri üreten depoya baskın

Küçükçekmece'de manav süsü verilmiş bir depoda kaçak cinsel performans ürünleri üretildiği ihbarı üzerine polis ekipleri baskın düzenledi. Binlerce ürün ele geçirilirken 2 kişi gözaltına alındı.

06.12.2023 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece'de manav süsü verilmiş kaçak ilaç deposuna baskın: 2 gözaltı

İSTANBUL - Yaklaşan yılbaşı öncesi polis ekipleri, Küçükçekmece'de manav süsü verilmiş kaçak cinsel performans ürünleri üreten depoya baskın düzenledi. Satışa hazır binlerce ürün ele geçirilirken 2 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü EMTİA Büro Amirliği ekipleri, sahada yaptığı çalışmalarda Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'nde bir depoda kaçak ürün üretildiği ihbarı aldı. Polis ekipleri, öğle saatlerinde manav süsü verilmiş depoya baskın düzenledi. Baskında satışa hazır çok sayıda cinsel performans arttırıcı hap, jel çikolata ve bu ürünlerin hammaddesi olan sildenafil ve glikoz şurubu ele geçirildi. İş yeri sahibi B.I, ve çalışanı S.I, ise gözaltına alındı. Şahısların otomatik makinelerle merdiven altı ürünleri ürettiği ve sosyal medya üzerinde piyasaya sürerek satış yaptıkları öğrenildi.

Yılbaşı öncesi kaçak cinsel performans ürünleri üreten depoya baskın
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yılbaşı öncesi kaçak cinsel performans ürünleri üreten depoya baskın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement