Yapı Kredi Yenilenen Web Sitesi İle Yine Bir İlke İmza Attı! - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Yapı Kredi Yenilenen Web Sitesi İle Yine Bir İlke İmza Attı!

Yapı Kredi Yenilenen Web Sitesi İle Yine Bir İlke İmza Attı!

Yapı Kredi, yeni nesil bilgi teknolojilerinde kullanıcı deneyimini ön plana alarak tasarımını yenilediği web sitesi ile Türkiye'de ve bankacılık sektöründe bir ilke daha imza attı.

18.09.2013 11:01  Güncelleme: 15:19
İlandır

Yapı Kredi, yeni nesil bilgi teknolojilerinde kullanıcı deneyimini ön plana alarak tasarımını yenilediği web sitesi ile Türkiye'de ve bankacılık sektöründe bir ilke daha imza attı.

Müşteri odaklı bankacılık anlayışı doğrultusunda yenilenen Yapı Kredi web sitesi kullanıcı dostu arayüzü ile müşterilerine hizmet sunmaya başladı. Arama temeli Google arama teknolojisine dayanan site, Yapı Kredi müşterilerinin aramalarını zaman içerisinde öğrenen ve kendini geliştiren bir yapıya sahip. Karışık sekme ve menülerin olmadığı www.yapikredi.com.tr'de müşterilerin anında aradıkları hizmete ulaşmaları ve daha hızlı hizmet alabilmeleri amaçlandı.

Türkiye'de ve sektörde bir ilke imza atarak benzeri bulunmayan bir web sitesini hayata geçirdiklerini ifade eden Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan; "yapikredi.com.tr'ye girenler basit ve sade bir ön yüz ile karşılacaklar. Arama motoru mantığında çalışan yeni sitemiz, müşterilerin site içerisindeki aramalarını kolaylaştırıp sonuçları hızla karşılarına çıkarırken aynı zamanda müşteri analizi de yapacak. Bu sayede müşterilerimiz sitemize her girişte beklentilerini karşılayacak ürün ile hizmetlerimize daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilecek. Arama motoru ilk bakışta müşterilerimiz açısından şaşırtıcı olabilir. Ancak sorularına bu denli hızlı ve yerinde cevaplar aldıkça rahat ve keyifli bir bankacılık deneyimine adım atacaklar. Müşterilerimiz tarafından çok beğenilen yeni web sitemizde, günlük ortalama 100.000'den fazla arama yapılmaktadır." dedi.

Doğan şöyle devam etti; "Kurumumuzun vitrini olarak gördüğümüz internet sitemizin bu değişimi gerçekleştirmesi kaçınılmazdı. Bu da bizi müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak konusunda heyecanlandırıyor. Büyük yatırımlar yaparak hayata geçirdiğimiz Yapı Kredi web sitesinin sektörde fark yaratacağına inanıyoruz. Müşteri odaklı anlayışımız doğrultusunda önümüzdeki dönemde de onların hayatlarını kolaylaştıran çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz." dedi.

Yapı Kredi web sitesinde en dikkat çeken yenilikler ise şöyle:

.Arama temeli olarak Google Search Appliance teknolojisi kullanıldı
.Arama çubuğuna QR yazıldığında mobil uygulamalarımıza kolayca erişilebiliyor.
.Her müşterimiz online chat hizmeti ile dileği anda, 7/24 banka temsilcisine erişebiliyor.
.Şehir ismi yazarak ATM ve şube araması yapılabiliyor. .Davranışsal Hedefleme Teknolojisi sayesinde müşterilerin siteye geldiği kanallardan, www.yapikredi.com.tr deneyimlerini geliştirecek bilgiler toplanıyor. .Sistede sosyal medya entegrasyonu da sağlayacak bir altyapı mevcut . Yapı Kredi web sitesinin yeni yüzünü keşfetmek için www.yapikredi.com.tr 'yi ziyaret edebilirsiniz

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız

Son Dakika Advertorial Sondakika Yapı Kredi Yenilenen Web Sitesi İle Yine Bir İlke İmza Attı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement