Lüksemburg Dışişleri Bakanı: Ankara, Rusya Konusunda NATO'ya Güvenmesin - Son Dakika
Dünya

Lüksemburg Dışişleri Bakanı: Ankara, Rusya Konusunda NATO'ya Güvenmesin

Lüksemburg Dışişleri Bakanı: Ankara, Rusya Konusunda NATO\'ya Güvenmesin

Lüksemburg Dışişleri Bakanı, Ankara'yı "Moskova'yı askeri bir gerginliğe kışkırtması halinde NATO'nun desteğine güvenmemesi gerektiği" konusunda uyardı.

19.02.2016 16:33  Güncelleme: 16:37

Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn, Türkiye'yi "Rusya'yı askeri bir gerginliğe kışkırtması halinde NATO'nun desteğine güvenmemesi gerektiği" konusunda uyardı.

"TÜRKİYE, RUSYA KONUSUNDA NATO'YA GÜVENMESİN"

Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn, Alman Der Spiegel'e konuştu. Asselborn, NATO'nun müttefiklerine ancak bir saldırı durumunda destek vereceğini söyledi. Der Spiegel'e konuşan Asselborn, Türkiye'yi "Rusya'yı askeri bir gerginliğe kışkırtması halinde NATO'nun desteğine güvenmemesi gerektiği" konusunda uyardı.

Lüksemburg Dışişleri Bakanı Asselborn, üye ülkelere desteğin şartsız olmadığına dikkat çekerek "NATO'nun, Türkiye ile Rusya arasındaki problem sebebiyle Rusya'yla askeri bir gerginliğe çekilmemesi gerekir." dedi.


Son Dakika Dünya Lüksemburg Dışişleri Bakanı: Ankara, Rusya Konusunda NATO'ya Güvenmesin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • gerçek: işte gerçek bu nato ab bunlar hikaye bunlar adamı satar natoya yada amerikaya güvenmek büyük hata olur türkiye kendi başının çaresine bakmalıdır bir an önce savunmalarımız güçlendirmeliyiz sonra taarruz geliştirilmelidir ve bu konuda elimizi çabuk tutmalıyız her tarafımız düşmanla çevrili rusya iran ırak suriye bunlar bir fırsatını bekliyorlar saldırmak için ve kesinlikle natoya ve ab güvenerek olmamalı 29 1 Yanıtla
  • Cellat: Adam biliyor türkiyenin en büyük düşmanı nato dur .... 14 0 Yanıtla

Advertisement