PAÜ Hukuk Fakültesi Öğrencileri Anıtkabir ve TBMM'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Eğitim

PAÜ Hukuk Fakültesi Öğrencileri Anıtkabir ve TBMM'yi Ziyaret Etti

PAÜ Hukuk Fakültesi Öğrencileri Anıtkabir ve TBMM\'yi Ziyaret Etti

Pamukkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Ankara'ya giderek, Anıtkabir ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretin ardından öğrencilere TBMM Başkan Vekili Sırrı Süreyya Önder tarafından selamlama yapıldı.

21.11.2023 17:02  Güncelleme: 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hukuk Fakültesi'nde Parlamento Hukuku dersi alan öğrenciler, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Ankara'ya giderek, Anıtkabir ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) ziyareti gerçekleştirdi.

PAÜ Hukuk Fakültesi öğrencileri Anıtkabir ziyaretinin ardından TBMM'ye giderek Genel Kurul Toplantısını izlediler. TBMM Başkan Vekili Sırrı Süreyya Önder, TBMM Genel Kurulu adına "Değerli arkadaşlar, Pamukkale Üniversitemizin Hukuk Fakültesi öğrencileri Sayın Hocamız Kahan Onur Arslan'la birlikte bizi ziyarete geldiler. Genel Kurul adına onları selamlıyoruz. Eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz. İnsanca ve hukukun egemen olduğu bir ülke dileğini de ekliyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyaret programı TBMM gezisi ve TBMM Kanunlar Kararlar Dairesi Başkanı Ahmet Bozkurt ve TBMM Kanunlar Kararlar Dairesi Başkan Yrd. Bahadır Yeşilırmak tarafından verilen seminer ile sona erdi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim PAÜ Hukuk Fakültesi Öğrencileri Anıtkabir ve TBMM'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement